Ervaringen van cliënten

“Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen. Ik ben me bewuster en voel meer waardering voor mijzelf. Ik ben meer ontspannen in het contact met mensen. Ik heb de duur, de aanpak en de werkwijze van Leoni als perfect ervaren. Het werken met visualisatie en mindfulness vond ik heel verhelderend. De kwaliteit vind ik erg hoog. Ik had nooit het gevoel dat ik slimmer was dan Leoni, wat ik wel bij een vorige psycholoog heb ervaren.”

Master communication science

 

“De werkwijze van Leoni vind ik fantastisch. Helder, liefdevol en wijs. Mijn grote angst was afgewezen te worden, waardoor ik me automatisch aanpaste aan de ander. Een echte pleaser. Nu ervaar Ik meer contact met mezelf, met mijn en hart. Ik ga blijer en meer geaard de dag in. Dit traject kwam precies op tijd en heeft me voor een burn-out behoed. Dankjewel! Je bent een prachtmens!”

Coach in opleiding

 

“Leoni heeft mij geleerd mijn intuïtie serieus te nemen. Ik leefde vooral vanuit mijn hoofd. Leoni noemde dat een omgekeerde pyramide, waardoor je energie niet in je lichaam zit. Door de meditaties en de visualisaties heb ik diep ervaren dat de angst voor afwijzing mijn handelen bepaalde. Ik durf nu meer te leven vanuit mijn echte gevoel. Hierdoor voelt mijn leven zoveel waardevoller. Ik zou Leoni iedereen aanraden omdat ze een diep inzicht heeft in de menselijke psyche en in staat is jou op een liefdevolle manier naar de oorzaak van je probleem te begeleiden.”

Trainer/coach

 

“Je hebt me gestimuleerd mijn eigen ‘kleur’ terug te vinden. En die naar buiten te brengen, ongeacht de situatie. Ik vind je aanpak heel zorgvuldig en accepterend (maar toch pittig als dat nodig was). We konden ook lachen om al dat menselijke gedoe. Dankjewel.”

Manager

 

“Door het traject bij Leoni heb ik begrepen waar de oorzaak van mijn rationele gedrag vandaan komt. Door het werken met het innerlijke kind heb ik ervaren dat ik onbewust besloten had niet naar mijn gevoel te luisteren. Het gevolg daarvan is chronische stress in mijn lichaam en uiteindelijk een burn-out. Ik weet nu hoe ik beter naar mijn gevoel en intuitie kan luisteren. Het is nog onwennig maar ik heb alle vertrouwen in de toekomst. Ik vind de rustige en heldere uitstraling van Leoni prettig waardoor ik me makkelijk over kon geven aan haar begeleiding.”

Cameraman

 

“Ik ben door het traject met Leoni zowel mentaal als lichamelijk bewuster geworden. Ik had o.a. angst voor autoriteit, wat mij belemmerde om echt vrij te handelen. Nu kan ik beter bij mijzelf blijven en van daar uit sturing geven aan mijn handelen, dat nog wel onwennig voelt maar veel rustiger dan voorheen.
Ik vind Leoni heel erg to the point. Ze weet snel tot de kern door te dringen. Voor iemand zoals ik, die in analyses en gedachtes verstrikt kan raken, is het goed dat Leoni zich niet laat meenemen in die rationele stroom maar steeds weer terugkeerde naar de eenvoud van het werkelijke probleem. Zeer bijzonder.”

Docent universiteit