Ervaringen van cliënten

“Ik hou van de helderheid waarmee Leoni de sessies ingaat. Ze straalt rust uit en heeft een prettige stem. Leoni is ervaren, niet oordelend en gelooft in wat ze zegt. Hierdoor heb ik het gevoel serieus genomen te worden op een respectvolle en gelijkwaardige manier. En fijn dat Leoni ook luchtig kan zijn; we konden ook samen lachen om een en ander. Goed idee om de sessies op te nemen. Blijkt achteraf heel nuttig om de sessie terug te luisteren juist omdat we vrij diepgaand werken (mindfulness).”

Communicatieadviseur en coach in opleiding

 

“De werkwijze van Leoni vind ik zeer effectief en haar aanpak heel respectvol. Leoni geeft blijk van een diep inzicht in de menselijke psyche en weet je op een niet bedreigende manier te confronteren met tegenstrijdigheden in jezelf”

Trainer/coach

 

“Ik vind de werkwijze van leoni erg prettig. Elke keer vond ik het weer fascinerend hoe ik tijdens visualisaties tot antwoorden en inzichten ben gekomen. De geluidsopnames van de sessies vind ik een heel belangrijk element. Het resultaat van het traject is dat ik ben gaan inzien waar de bron van mijn gedrag ligt en hoe ik een mogelijke burn out in de toekomst kan voorkomen.”

Freelance cameraman

 

“Leoni heeft ontzettend veel kennis met een gerichte en duidelijke aanpak. Door de sessies bij haar voel ik me meer geaard. Ik kan meer staan voor wat ik wil en met meer liefde naar mezelf kijken.”

Master communication science

 

“Ik vind de werkwijze fantastisch. Vooral het dieper werken met mindfulnes en visualisaties vond ik heel effectief. Ik voelde me echt gehoord. Leoni kan enorm goed luisteren, inleven, meevoelen en daardoor lukte het heel goed om alles wat voor mij als “losse flodders” voelde, samen te “kneden” tot een overzichtelijke kern. Ik voel me steviger, meer gegrond. Ik sta weer in mijn kracht en voel meer rust. Ik heb geleerd hoe ik uit mijn hoofd meer in mijn lichaam kan komen. ”

Freelance projectmanager/tekstschrijver

 

“Ik vind dat je heel zorgvuldig en accepterend (maar toch pittig als het nodig was) te werk ging. Een echte vakvrouw! Je hebt me gestimuleerd mijn eigen “kleur” te vinden, en die naar buiten te brengen ongeacht de situatie. Ik vond je aanpak verassend en versterkend.”

Manager

 

“Door het traject met jou heb ik ervaren dat mijn passie was ondergesneeuwd door mijn cynisme en waarom dat zo was. Ik ben blij dat ik bij een begeleider ben geweest, die niet alleen gebruik maakt van gesprekken. Door jouw diepgaande methoden weet ik nu wat ik wil met mijn leven en met mijn werk. Mijn dank daarvoor.”

ICT adviseur

 

“Ik vind de werkwijze van Leoni Schimmelpennink een verademing. Het gaf me inzicht in mijzelf en het hielp mij om mijn eigen kracht te vinden en er ook op te leren vertrouwen.”

Socioloog, beleidsmedewerker